Flexwoningen

Flexwoning laten plaatsen

Bent u op zoek naar een flexwoning of meerdere flexwoningen? Bij Koopman Totaalbouw zijn wij dé bouwpartner voor dit type woningen. Door onze unieke bouwmethode zijn de flexwoningen van de hoogste kwaliteit. Zo combineren we efficiëntie, een korte bouwtijd en realiseren we schitterende hoogwaardige flexwoningen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wat zijn flexwoningen?

Wanneer u op zoek bent naar een flexwoning zult u ongetwijfeld weten wat dit type woning inhoudt. Bij Koopman Totaalbouw bouwen we diverse modellen flexwoningen. De flexwoningen zijn tijdelijke woningen die duurzaam en circulair gebouwd worden. De flexwoningen zijn tegenwoordig een groeiende bouwontwikkeling in de huidige woningmarkt. De indeling wordt in overleg tot stand gebracht. Wij bouwen de flexwoningen compleet af in onze werkplaats waarna de oplevering direct kan plaatsvinden.

Zo realiseren we flexwoningen die het leef- en woonplezier naar een hoger niveau tillen. De flexwoningen zijn geschikt voor starters, studenten, flexwerkers, senioren of voor mensen die tijdelijk op zoek zijn naar een woonplek. Bij Koopman Totaalbouw zorgen we op efficiënte wijze voor hoogstaande kwalitatieve flexwoningen.

Iedere situatie vraagt om een eigen oplossing, daarom bieden wij maatwerk als standaard aan. Ontdek de voordelen van onze flexwoningen:

  • Flexibel, tijdelijk inzetbaar;
  • Duurzaam en van uiterst hoge kwaliteit;
  • Maatwerk is onze standaard, wij gaan geen uitdaging uit de weg;
  • Waardevast en weer verkoopbaar;
  • Snelle bouwtijd en oplevering binnen de gestelde kaders. 

Flexwoningen voor gemeenten en projectontwikkelaars

Flexwoningen worden veelal vanuit gemeenten en projectontwikkelaars aangeboden. Wilt u als particulier een flexwoning aanvragen? Geen probleem, neem gerust vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek.

Bent u van de gemeente of een projectontwikkelaar en heeft u waardevolle ideeën voor flexwoningen in uw gebied? Nu nog een professionele bouwpartner die ervaring en expertise biedt in flexwoningen. Neem daarom contact met ons op voor een adviesgesprek. In een adviesgesprek horen we graag uw wensen en ideeën en laten we u direct onze kennis en kunde zien waarna u ervan overtuigd bent de juiste bouwpartner te hebben gevonden.

De flexwoningen van Koopman Totaalbouw zijn efficiënt, verplaatsbaar, stapelbaar en op te splitsen tot hoogwaardige kwalitatieve flexwoningen. Het resultaat? Schitterende flexwoningen gericht op duurzaamheid en prettig woonplezier. Zo wordt ‘tijdelijk wonen’ voor iedereen een genot. 

Contact opnemen voor de flexwoningen aanvraag

Bij Koopman Totaalbouw werken we met specialisten die u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden van onze flexwoningen. Welke vragen, dilemma’s of wensen heeft u voor uw flexwoning-project? Neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor een adviesgesprek. Onze experts helpen u vakkundig verder en begeleiden u door het gehele project door.

Wilt u meer inspiratie van onze woningbouw? Ontdek dan onze mantelzorgwoning, rijtjeshuizen of twee-onder-een-kap woningen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Koopman Totaalbouw werken wij met onze eigen bouwsysteem. Hierdoor is er veel mogelijk. Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Dan komen wij graag met u in contact.