Moderne woning

Moderne woning bouwen

Een modern huis bouwen is een slimme keuze met het oog op de toekomst. Een modern huis is vaak van alle gemakken voorzien, maar heeft wel een hele rustige minimalistische uitstraling. Hierdoor past het nu bij u, maar over tientallen jaren nog steeds. Een modern huis is niet trendgevoelig en daarom kunt u er jarenlang met plezier blijven wonen. Alleen hoe pakt u het aan, een eigen huis bouwen met een moderne stijl? Bij Koopman Totaalbouw helpen we u graag op weg.

Wat zijn de kenmerken van een modern huis?

Een modern huis kenmerkt zich voornamelijk door strakke heldere lijnen met grote ramen voor veel lichtinval. Bij een modern huis wordt alle ruimte optimaal benut. Dat is de reden dat er veelal wordt gekozen voor een kubistische woning met een plat dak, zodat zelfs de ruimte in de hoogte volledig wordt benut.

Een modern huis kan volledig wit zijn, maar meestal wordt dit afgewisseld met materialen als zwarte bakstenen en hout. Zo zie je vaak dat er voor gekozen wordt tussen een mix van wit, zwart en houten betimmeringen. Een mooie manier om een modern huis toch de warme uitstraling te geven waar u naar op zoek bent.

Al met al kunt u een modern huis precies laten bouwen, zoals u dat wilt. Zo kunt u het ontwerp laten uitwerken aan de hand van uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld voor een hele minimalistische woning met enkel de noodzakelijke elementen, of juist voor een moderne woning die van alle gemakken is voorzien? 

Moderne woning bouwen

Wilt u een moderne woning gaan bouwen? Dan is het belangrijk om eerst te bedenken wat u precies wilt. Misschien heeft u een wensenlijstje of zelfs al wat schetsen van uw persoonlijke droomontwerp. Dit kan allemaal helpen als u uw plannen gaat uitwerken of bespreken.

Echter is het ook mogelijk om uw persoonlijke wensen te verwerken in het concept of een persoonlijk ontwerp te maken. Als u uw wensen op een rijtje heeft, dan kunt u zeker contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Koopman Totaalbouw werken wij met onze eigen bouwsysteem. Hierdoor is er veel mogelijk. Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Dan komen wij graag met u in contact.

Bouwstijlen