Levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woning mag uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. De oudere bewoner wil het liefst zo lang als mogelijk in de eigen woning en de eigen woonomgeving blijven wonen. Door tijdig de stap te zetten naar de ultieme levensloopbestendige woning kunt u dit realiseren. Kies de omgeving waarin u de woning wilt laten bouwen en kies ons als bouwpartner voor uw toekomstige levensloopbestendige woning. Wij zorgen ervoor dat uw wensen centraal staan.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg maar met onze kennis, expertise en doorzettingsvermogen realiseren we de ideale woning waarin u zo lang als mogelijk uw woonplezier kunt volbrengen. Ontdek de vele mogelijkheden en plan een adviesgesprek met ons in. Zet vandaag nog de stap voor uw levensloopbestendige woning en kies zo voor uw jarenlange woonplezier!

Onze unieke levensloopbestendige woningen

Levensloopbestendige woningen zijn woningen waar u als eigenaar zo lang als u wilt én zo lang als u kunt wonen. Door de efficiënte indeling is de woning passend voor zowel nu als eventueel voor in de toekomst wanneer u minder mobiel bent. Bij Koopman Totaalbouw bent u geen nummertje maar luisteren we aandachtig naar uw wensen en realiseren we de woning waar u zo lang als mogelijk kunt wonen. 

Kenmerken van de levensloopbestendige woning

De levensloopbestendige woningen moeten aan een aantal basiseisen voldoen. Naast de basis kunt u bij ons uw specifieke wensen doorgeven zodat de woning voor u uniek is en volledig aansluit bij uw toekomstige behoeften. Ontdek o.a. de volgende mogelijkheden en onderdelen van de levensloopbestendige woning:

Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden die we voor u kunnen realiseren. Alles om uw levensloopbestendige woning eigen, uniek en prettig woonbaar voor u te maken. 

Bouwstijlen

Levensloopbestendige woningen voor particulieren, gemeenten en projectontwikkelaars

Bij Koopman Totaalbouw bouwen we levensloopbestendige woningen voor zowel particulieren als zakelijke aanvragen.  Bel ons daarom direct op voor een adviesgesprek. Zo matchen we direct uw vraag met onze expertise en kennis. Zet vandaag nog de stap naar uw eigen levensloopbestendige woning of de woningen voor uw woonproject.

Ontdek ook de volgende woningen die gebouwd worden door Koopman Totaalbouw: moderne woning, schuurwoning, mantelzorgwoningen.