Notariswoning

Notariswoning

Wilt u uw unieke en eigen notariswoning laten bouwen? Lees dan verder! Bij Koopman Totaalbouw zijn we vakspecialisten in de bouw van vele woningen. De Notariswoning is één van de favorieten. De notariswoning oogt groots, biedt fijne karakteristieken en geeft een gevoel van vrijheid, stijl en klasse. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek waarin we uw wensen graag horen. 

De mogelijkheden voor uw unieke notariswoning

Uw notariswoning laten bouwen

Nadat we met u hebben kennisgemaakt, we uw droomwensen helder hebben, u weet van de vele mogelijkheden en u akkoord geeft op de offerte gaan we voor u aan de slag. Koopman Totaalbouw kan uw droom van uw eigen notariswoning werkelijkheid laten worden. Maatwerk staat bij ons centraal en door onze kwalitatieve en unieke bouwmethode zetten wij de kwaliteit voorop. Uw notariswoning wordt zo krachtig als dat het er aan de buitenkant uitziet.

Vanzelfsprekend ontzorgen we u volledig in het gehele proces. We houden u gedurende het gehele proces aangesloten bij de vorderingen van de bouw van uw notariswoning. In elke fase ziet u uw notariswoning steeds verder afraken op weg naar de oplevering van de woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Koopman Totaalbouw werken wij met onze eigen bouwsysteem. Hierdoor is er veel mogelijk. Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Dan komen wij graag met u in contact.

Kenmerken van de stijlvolle notariswoning

Wat onderscheidt een notariswoning nu van een moderne woning? De notariswoning is net als de moderne woning groots en stijlvol. Toch zijn er een paar duidelijke verschillen. Ontdek hieronder de kenmerken van onze notariswoning:

  • Strakke lijnen ogen krachtig
  • Kenmerkende schildkap van het dak
  • Unieke dakkapellen
  • Centrale voordeur en hal
  • Ruime woonkamer en keuken
  • Luxe hoge raampartijen
  • Rijkversierde details
  • Lange smalle luiken

De kosten van een notariswoning

We krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn van een notariswoning. U zult begrijpen dat dit volledig afhangt van uw wensen. Hoe groot is uw terrein en hoe in welk formaat mag uw notariswoning tot stand komen. In een adviesgesprek nemen we alle mogelijkheden met u door.

Bekijk ook eens onze villa, schuurwoning en kempische bouwstijl