Vakantiewoning

Vakantiewoning laten bouwen

Vakantiewoningen zijn een geweldige investering, zeker als ze door Koopman Totaalbouw worden gebouwd. Wij bouwen uw prefab vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien en bouwen alles op maat volledig conform uw wensen. Ziet u het al voor u? U trekt de deur van uw woning dicht, stapt in de auto en gaat lekker genieten van uw eigen vakantiewoning! Het bouwen van uw eigen vakantiewoning is vaak een droom, maar ook een zeer interessante investering die u veel voordelen kan opleveren. Verwezenlijk uw droom en bouw samen met Koopman Totaalbouw uw prefab vakantiewoning! 

Waarom uw eigen recreatiewoning laten bouwen?

Met een vakantiewoning heeft u de mogelijkheid om ieder weekend te kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het geeft u rust, ruimte en vrijheid. In uw vakantiewoning geniet u samen of met uw familie en vrienden van een heerlijke vakantie-oase. Ieder weekend en elke vakantie is hierdoor een feestje!

Naast dat een vakantiewoning een genot is voor uzelf is het ook een investering waar u uw rendement uit kan halen als u even geen gebruik maakt van uw vakantiewoning.

Een vakantiewoning laten bouwen is niet alleen waardevol voor uzelf, maar ook voor uw rendement

Een vakantiewoning biedt u een fijne plek om te ontspannen, maar naast een fijne plek om te ontspannen kan het u veel meer opleveren. Een vakantiewoning biedt u meer dan alleen ontspanning en is dus een slimme investering die u veel te bieden heeft voor de toekomst.

  • Op uw spaarrekening krijgt u tegenwoordig geen rente meer. Het is slimmer om uw geld te investeren in een vakantiewoning die waardevast is of in waarde stijgt. Een recreatiewoning is daarom een prachtig alternatief voor de lage rentes op uw spaarrekening.
  • U kunt zelf ieder weekend genieten van uw vakantiewoning, en in het hoogseizoen uw vakantiewoning verhuren. Zo haalt u het beste uit uw investering. 

Bij ons, Koopman Totaalbouw, bouwen we de vakantiewoning in ons unieke eigen prefab houtskeletbouw systeem

Wij bouwen bij Koopman Totaalbouw een vakantiewoning volgens onze eigen, unieke prefab houtskeletbouw systeem. Wij bouwen zoals wij dat noemen een houtskeletbouw constructie. Dit betekent dat wij uw vakantiewoning bouwen in vooraf ontworpen modules en deze vervolgens ter plaatse in elkaar zetten. Met deze bouwmethode is flink wat minder manuren nodig en is de bouw niet afhankelijk van de weersomstandigheden. De bouw ligt zo niet weken stil vanwege regen of kou. Uw recreatiewoning kan hierdoor een stuk sneller gebouwd worden.

Door onze eigenproductie kunnen wij een vakantiewoning volledig op maat en naar uw wensen bouwen. Dit is toch wel wat het bouwen met Koopman Totaalbouw speciaal maakt. We zeggen niet voor niks: Maatwerk is onze standaard!  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Koopman Totaalbouw werken wij met onze eigen bouwsysteem. Hierdoor is er veel mogelijk. Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Dan komen wij graag met u in contact.

Wat kost het om uw vakantiewoning te laten bouwen?

De kosten van een vakantiehuis hangen af van verschillende factoren, waaronder de grootte en waar u de vakantiewoning wilt bouwen.

Heeft u een mooi stukje grond gevonden op een prachtige locatie en lijkt het u heerlijk om hier voortaan uw weekenden door te brengen. Dankzij de prefab vakantiewoning prijzen hoeft u geen megabudget te hebben. Prefab vakantiewoningen van 40 tot 80m2 kunt u al vanaf +- € 150.000 laten bouwen. Een recreatiewoning van 80m2 is natuurlijk groot genoeg voor een weekendje weg. U heeft hierin voldoende ruimte om met uw gezin te verblijven. Als u bijvoorbeeld een bedrag van € 150.000 op een spaarrekening laat staan levert het u misschien € 1000,- op. Een recreatiewoning kan u misschien wel € 10.000 of meer opleveren. 

Dit maakt het veel interessanter om te investeren in recreatiewoningen. Het rendement kan zelfs zo hoog oplopen dat u over een paar jaar een tweede recreatiewoning kan laten bouwen. Deze woning kunt u puur voor de verhuur gebruiken. U kunt zo nog meer rendement boeken op het verhuren van een recreatiewoning. 

Gebruik van de beste materialen

Bij het bouwen van een vakantiewoning is de kwaliteit van de gebruikte materialen een cruciale factor om ervoor te zorgen dat uw investering jarenlang meegaat. U wilt de best beschikbare producten en materialen gebruiken, terwijl u toch oog houdt voor duurzaamheid.

Bij het bouwen van een vakantiewoning gebruiken wij de beste materialen en werken wij alleen met echte vakmensen. Dit zorgt ervoor dat u vrijwel geen onderhoud heeft aan een vakantiewoning die u door koopman totaalbouw laat bouwen. Bij ons is alles maatwerk en wordt u nauw betrokken bij het ontwerpen van uw eigen vakantiewoning! Hoe mooi is het dat u een woning laat bouwen, volledig naar uw wensen, een vakantiewoning waar u jarenlang van kunt genieten en een woning die opgaat in de omgeving.

Wij maken alles in eigen productie en daarom heeft u de mogelijkheid te kiezen voor de best passende materialen voor uw situatie en kunnen we veel detail aan uw vakantiewoning toevoegen. Dat maakt uw woning echt af. 

Een prachtige vakantiewoning laat u bouwen door Koopman Totaalbouw

Koopman Totaalbouw is een professioneel bouwbedrijf. Wij bouwen mooie vrijstaande woningen, mantelzorgwoningen, flexwoningen en andere woningen. Koopman Totaalbouw is lid van Bouwend Nederland en Bouw Garant.

Om mooie woningen te creëren die veilig zijn om in te wonen of vakantie in te vieren, letten wij tijdens het bouwproces op alle details. Wij zorgen ervoor dat elk onderdeel van uw woning perfect op elkaar aansluit. Daarom heeft elk huis dat wij bouwen een uniek karakter!