Schuurwoning

Uw eigen schuurwoning laten bouwen

Sluit de stijl van een schuurwoning helemaal aan bij uw wensen en wilt u graag een schuurwoning laten bouwen die aan al uw wensen voldoet? Dan bent u bij Koopman Totaalbouw aan het juiste adres. Er zijn veel mogelijkheden, veel verschillende stijlen schuurwoningen en bij Koopman Totaalbouw kunnen we alles voor u realiseren. Wilt u persoonlijk advies of weet u al precies wat u wilt? Neem dan zeker contact met ons op. 

Wat zijn de kenwerken van een schuurwoning

Wat zijn de voordelen van een prefab schuurwoning

Er zijn verschillende voordelen aan het bouwen van uw eigen prefab schuurwoning. Het eerste is kostenefficiëntie. Bij Koopman Totaalbouw produceren wij prefab schuurwoningen in onze eigen werkplaats. We maken daar alle onderdelen van een prefab schuurwoning en vervolgens bouwen we de schuurwoning op locatie met alle gemaakte onderdelen. Dit betekent dat er veel minder bouwuren nodig zijn en geen zorgen over weersvertragingen die extra kosten tijdens de bouw veroorzaken.

Een ander voordeel van prefab schuurwoningen is de snelheid waarmee ze kunnen worden gemonteerd zodra ze op uw terrein worden afgeleverd. U hoeft geen maanden te wachten terwijl de muren worden neergezet en voordat u in uw nieuwe huis woont! En omdat alles voorgebouwd is, worden er tijdens de bouw geen fouten gemaakt die de voltooiing van het project met weken of zelfs maanden kunnen vertragen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Koopman Totaalbouw werken wij met onze eigen bouwsysteem. Hierdoor is er veel mogelijk. Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Dan komen wij graag met u in contact.

Welke type schuurwoningen zijn er?

Schuurwoningen hebben een hele specifieke eigen stijl, maar kunnen toch heel erg van elkaar verschillen. Dat is ook de reden dat een schuurwoning de laatste tijd zo populair zijn. Of u heel jong bent en van een moderne stijl houdt of dat u uit een landelijke omgeving komt en meer van een landelijke stijl houdt, een schuurwoning van Koopman Totaalbouw sluit volledig bij veel wensen aan!

Moderne schuurwoning

Een moderne schuurwoning heeft alles weg van een schuurwoning, alleen wordt deze woning gemoderniseerd met details en het gebruik van de passende materialen voor een moderne schuurwoning.

Landelijke schuurwoning

Een landelijke schuurwoning is een woning gebouwd in een landelijke stijl. Je krijgt deze uitstraling door het gebruik van de juiste materialen. Vaak wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een rieten dak.

Levensloopbestendige schuurwoning

De bouwmaterialen van een levensloopbestendige schuurwoning zorgen voor een uitstekende isolatie tegen warmte, kou, wind en geluid van buitenaf. Omdat deze woningen zijn gebouwd met hoogwaardige natuurlijke materialen zoals houten balken en glas is er weinig behoefte aan kunstmatige verwarming of koeling in de verschillende seizoenen van het jaar; dit bespaart u elke maand geld op de energiekosten!

Uw eigen schuurwoning laten bouwen

Als u op zoek bent naar een unieke woning die u volledig kan laten bouwen naar uw wensen, overweeg dan om uw eigen schuurwoning te laten bouwen door Koopman Totaalbouw. Er zijn veel verschillende stijlen mogelijk en iedere schuurwoning geeft u een uniek uitstraling waarmee uw wensen werkelijkheid worden.